Front view Bed&Brood
Sjezenrijden Event
Comfortroom bed, Kamer 9
Parking entrance

Beste prijs gegarandeerdBoek nu

Slaap in stijlEen gastvrij en memorabel verblijf

Bed en Brood is een luxe B&B midden in het monumentale stadje Veere. In ons historische pand, vindt u schitterende kamers waarin u ontspannen kunt genieten. U bent slechts een paar stappen verwijderd van het Veerse Meer en het Veerse Bos. Stapt u op de fiets, dan zijn er talrijke mogelijkheden om het zeerijke Walcheren te ontdekken.

 

De ideale uitvalbasis om van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust te genieten. Uw gastvrouw Willy Huijbregtse heet u van harte welkom en vertelt u graag over de hotspots, stranden en historie van Walcheren. 

Ontbijtzaal tableLivingGroteKerkVeereComfort bedroom, Kamer 4

Thuiskomen in Veere

Het GodshuisLogeren in een rijke historie

U logeert op historische gronden. Voordat het pand in 1819 een gast- of godshuis werd, woonden hier o.a. Maria van Reigersberch die in het jaar 1608 in Veere trouwde met rechtsgeleerde Hugo de Groot. Vanaf 1974 was in “het Godshuis” de secretarie van de gemeente Veere gevestigd. Vlak voordat het pand diende als het huidige B&B, grondvestte zich een scheepvaartkantoor.

 

Volgens de rijke historie is Bed & Brood gespaard gebleven. De kelder onder het trappenhuis, de balken in de kamers en kapconstructie weerspiegelen de gesteldheid van toentertijd. In 2010 opende Bed & Brood haar deuren waarin oudtijdse  vormen nog steeds goed zichtbaar zijn.

Living roomOudestraatFront view Bed&BroodVeere, Toren Stadhuis

Bon appétit!