Bed&Brood

Route

Het adres is Kerkstraat 7 – Veere. Deze straat is niet toegankelijk voor auto’s.

Koffers uitladen aan voorzijde: Kapellestraat ter hoogte van nr. 27. Dit is ongeveer 30m van onze voordeur. U mag uw auto hier niet parkeren.

Ingang aan de achterzijde: Oudestraat 12 = tegenover nr. 29/31 – de smalle poort is de toegang tot onze parkeerplaats en achteringang.

 

In heel de stad Veere is er het hele jaar alleen parkeren voor vergunninghouders en betaald parkeren van 1 april t/m 31 oktober op de grote parkeerplaatsen. Voor meer informatie over parkeren klikt u hier.

 

Route naar Veere:

Vanaf de A58: neem de NIEUWE rondweg Middelburg afslag nr. 38 op de A58. Direct na het Dampoort aquaduct neemt u de afslag Veere. Volg de Veerseweg de N663 naar Veere. Op de rotonde bij Veere de 1e afslag. Rechtdoor rijden en dan komt u vanzelf uit bij de Oudestraat = achterzijde Bed en Brood. Iets eerder, aan het einde van de Veerseweg kunt u al rechtsaf naar het parkeerterrein aan de Kanaalweg Westzijde.

Vanaf de N57 dammenroute: neem ter hoogte van Vrouwenpolder de afslag VEERE. Na ongeveer 5 kilometer neemt u de eerste afslag links en rijdt u Veere in. Via de Mijnsherenstraat en rechtsaf de Wagenaarstraat in kunt u aan het einde links af naar de Oudestraat of rechts+direct weer links naar de Kanaalweg Westzijde.

img-2249-groot.JPG

Parkeren

Bed en Brood heeft een eigen parkeerplaats voor maximaal 8 auto’s. Dit is aan de achterzijde van onze tuin - ingang Oudestraat.

Het adres van onze parkeerplaats is: Oudestraat 12 - 4351AV - Veere

  • Parkeertarief op onze eigen parking = EUR 4,- per dag/nacht
  • Parkeertarief met vergunning - op kanaalweg = EUR 2,- per dag/nacht. (kenteken aanmelden).

Let op: Tussen 9:00 en 21:00uur is er betaald parkeren in heel Veere. In de straatjes en op de Kaai kan er het hele jaar enkel worden geparkeerd door vergunninghouders.

Gasten van Bed en Brood kunnen het beste parkeren op de grote parkeerplaats aan de Kanaalweg Westzijde. Dit parkeerterrein is op 3 minuten lopen afstand van Bed en Brood.

Vanaf april 2021 moeten wij uw kenteken aanmelden, of u moet een kaartje kopen aan de automaat. Het adres is: Kanaalweg Westzijde – 4351RE.


Als u een parkeerkaartje via de betaalautomaten koopt, of via een mobiel parkeren app.

Kanaalweg Westzijde - EUR 3,20 per uur / EUR 16,- dagkaart (tarieven gemeente Veere).


Alternatieven zijn (tarieven gemeente Veere):

  • Oranjeplein Veere – EUR 5,20 per uur / EUR 26,- dagkaart
  • Gedempte Haven Veere – EUR 3,20 per uur  / EUR 16,- dagkaart.
  • Parkeerterrein Veerseweg = gratis. 8-10 minuten lopen.

Let op:

Bij het instellen van uw Navigatie moet u kiezen voor de stad Veere. Als u gemeente Veere kiest, dan is er een kans dat u naar Domburg of Koudekerke wordt begeleid.

img-2249-groot.JPG